Over de Lekker Fit! Academy

De Lekker Fit Academie is een online leerplatform van Lekker Fit! in samenwerking met THEMA-spelen met gedrag voor professionals binnen het werkveld bewegen, onderwijs en sport. 

Bij Lekker Fit! Academie vind je online trainingen gericht op het verbeteren van beweeggedrag die zorgen voor betere prestaties en meer werkplezier.


Waarom

Je bent werkzaam in het onderwijs en/of schoolsportvereniging binnen Lekker Fit! en je wilt jezelf scholen op het gebied van het verbeteren van beweeggedrag dan kun je uitstekend terecht bij de Lekker Fit! Academie.

Wat

Op dit moment biedt de Academie de volgende cursussen aan:

  • Motorisch leren
  • Bewegingsonderwijs met kleuters
  • Executieve functies in bewegingssituaties
  • Inzichten in lesgeven in bewegen
  • Leerlijnen
  • Modaliteiten in de bewegingscontext

Van elke cursus is een demo beschikbaar.

Het mooie is dat je op elk moment in je eigen tempo op elke computer of telefoon kunt studeren. Met volop praktijkopdrachten en mogelijkheden voor contact met studiegenoten, docenten en andere vakexperts.

De cursussen staan vol met filmbeelden, voorbeelden, discussiemogelijkheden en gelegenheden tot verdieping. Uiteraard kun je ook vanuit de online leeromgeving de vragen die je hebt stellen.

Hoe

Dat is heel makkelijk, klik op de deze link en vraag de DEMO'S aan. Je kunt ze dan direct bekijken.

 

Geïnteresseerd en je wilt een CURSUS gaan doen; dan kun je hier een account aanmaken en worden de gewenste cursussen aan je account toegevoegd. 
Informatie Lekker Fit! Academie
Meer informatie of vragen?

Theo de Groot

06 81 40 68 89


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.