HIGHlights bewegingsonderwijs

Inhoud

Bevoegd maar ook nog steeds bekwaam voor het verzorgen van kwalitatief goede en veilige lessen bewegingsonderwijs?
 

De inhoud van deze tweedaagse cursus is gebaseerd op de laatste inzichten en recente  kennis op het gebied van het onderwijs in bewegen.  U krijgt nieuwe inzichten aangeboden voor de praktijk van het bewegingsonderwijs aan leerlingen in eigen klas.

In twee bijeenkomsten krijgt u een evenwichtig aanbod van diverse praktische en uitdagende activiteiten aangereikt. U krijgt handvatten om met oude (bestaande) kennis en met een beperkt aanbod aan materiaal uitdagende en moderne gymlessen te verzorgen.

 

 

Tijdens de cursus zal theorie en praktijk worden afgewisseld. De aangeboden activiteiten zullen worden verduidelijkt door het zelf spelen. Dit houdt echter niet  in dat u een volleerd gymnast moet zijn, wel betekent dit dat we de activiteiten op een ontspannen en prettige manier zullen uitproberen. Binnen het bewegingsonderwijs streven wij er naar dat elke leerling deel kan nemen. Dit houdt in dat het voor zowel leerling als docent laagdrempelig en voor een ieder uitvoerbaar en spannend dient te zijn.

Inschrijven

HIGHlights bewegingsonderwijs

€ 125,00

Foto's


Doel

Leerkrachten die zich onvoldoende bekwaam voelen in het verzorgen van eigentijdse en kwalitatief goede lessen bewegingsonderwijs praktische handvatten en uitdagende spelideeën geven om de bewegingslessen aan de eigen groep weer met vertrouwen en plezier te verzorgen.

 

Doelgroep

Leerkrachten die bevoegd zijn voor het geven van lessen bewegingsonderwijs, maar zich onvoldoende bekwaam voelen om bewegingslessen op een kwalitatief goede, uitdagende en veilige manier te doen.

Kosten

De deelnamekosten voor deze cursus bedragen 125 euro.

Dit is inclusief een cursusmap en aanvullende literatuur.


Duur

Twee dagdelen – middag of avond - van 3 uur met een pauze.

In-company trainingen zijn mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.

Het is ook mogelijk deze cursus in de vorm van workshops op locatie aan te bieden.

Aantal deelnemers

Het minimale aantal deelnemers voor deze praktische en handelingsgerichte cursus is 16.

Certificaat

Deelnemers ontvangen het certificaat ‘Highlights Bewegingsonderwijs’

Het accreditatiesysteem van de KVLO, vakvereniging voor leraren lichamelijke opvoeding is opgenomen in RegisterLeraar.

Voor deze cursus is registratie bij het RegisterLeraar aangevraagd.