Coaching

Als praten alleen niet voldoende is...

Coaching is die vorm van professionele begeleiding waarbij de coach als gelijkwaardige partner de cliënt ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen doelen.  De International Coach Federation definieert coaching als een samenwerkingsverband met cliënten in een uitdagend en creatief proces dat je inspireert om op persoonlijk en professioneel vlak het maximale uit jezelf te halen. 

Een voorbeeld

De leerkracht wordt zich (weer) bewust van zijn of haar potentieel, is in staat de aanleiding voor de ontevredenheid goed in beeld te krijgen en te analyseren en kan daarna met een krachtige, gezonde en gericht focus weer aan de slag.

Kenmerkend zal zijn steeds onze actieve benadering zijn. Zoveel als mogelijk direct gekoppeld aan de concrete werksituatie. Voor een leerkracht zal dit (kunnen) betekenen dat we met hem of haar, de concrete situatie samen zullen analyseren en daadwerkelijk in die setting samen aan de slag gaan.


Coaching | Aanbod

Individueel
'Als praten niet genoeg is'

Coaching en werkbegeleiding zijn vormen van professionele begeleiding waarbij de coach of begeleider als gelijkwaardige partner de cliënt ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen doelen.  

Het is een samenwerkingsverband met cliënten dat inspireert om in een uitdagend en creatief proces op persoonlijk en professioneel vlak het...

Ik, mezelf en de groep

Deze cursus aangeboden in twee dynamische workshops biedt in hoog tempo enkele basisprincipes die fungeren als handvatten voor het opgaan met een groep. De principes zijn gebaseerd op een psychofysieke didactiek.

Het gaat over de invloed je je als leerkracht kunt hebben op de groep...

Teamtrainingen

U bent bezig met het voorbereiden van een studiedag of congres en wilt daarbij gastsprekers inzetten? U heeft een vraag voor de invulling van een studiedag, scholingsevenement of teamtraining?

 

Thema, spelen met gedrag kan op tal van onderwerpen die gerelateerd zijn aan bewegen en psychologie workshops...