Individueel

'Als praten niet genoeg is'

Inhoud

Coaching en werkbegeleiding zijn vormen van professionele begeleiding waarbij de coach of begeleider als gelijkwaardige partner de cliënt ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen doelen.  

Het is een samenwerkingsverband met cliënten dat inspireert om in een uitdagend en creatief proces op persoonlijk en professioneel vlak het maximale uit jezelf te halen.


In de eigen kracht staan

U wordt zich (weer) bewust van uw potentieel, u bent  in staat de aanleiding voor de ontevredenheid goed in beeld te krijgen en te analyseren en kan daarna met een krachtige, gezonde en gericht focus weer aan de slag.

Kenmerkend zal zijn steeds onze actieve benadering zijn. Zoveel als mogelijk direct gekoppeld aan de concrete werksituatie. Voor een leerkracht zal dit (kunnen) betekenen dat we met hem of haar, de concrete situatie samen zullen analyseren en daadwerkelijk in die setting samen aan de slag gaan.

 

Afhankelijk van de begeleidings- of leervraag en uw concrete werksituatie worden er afspraken gemaakt over de intensiteit en duur van het concrete (werk)begeleidingstraject.

Manier van begeleiding

Onze manier van begeleiden kenmerkt zich door een actieve insteek die direct is gekoppeld aan uw werksituatie. Dit zal (kunnen) betekenen dat we samen met u de concrete werksituatie zullen analyseren en daadwerkelijk in uw setting aan de slag gaan.

Gratis proefsessie

Om erachter te komen of wij de juiste coach voor u hebben kunt u een gratis proefsessie inplannen. In deze sessie zult u ervaren of onze stijl van begeleiden voor u werkt en of u het vertrouwen heeft dat de begeleidingsrelatie helpt met het vinden van antwoorden op, en het ontwikkelen van strategieën voor uw werk(gerelateerde) thema’s. U kunt dan ervaren of op persoonlijk niveau een klik ontstaat en een veilige en vertrouwde omgeving wordt gecreëerd waarin u volkomen transparant, eerlijk en open kunt zijn.

Uw verantwoordelijkheid

Het is uw taak uw eigen doelen te formuleren en te realiseren. Wij zullen u dan ook op die verantwoordelijkheid aanspreken.

Contact

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Onze verantwoordelijkheid

We zijn opgeleid om te luisteren, te observeren en onze werkwijze aan uw individuele behoeften aan te passen. We stimuleren zelfonderzoek en streven ernaar om u zelf oplossingen en strategieën te laten ontwikkelen. Dit vanuit ons onvoorwaardelijk geloof dat u van nature creatief en vindingrijk bent.

Het is onze taak ondersteuning te bieden om de vaardigheden, kennis en creativiteit die u al bezit verder te ontwikkelen.


Wat kunnen wij voor u betekenen?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op  voor het maken van een vrijblijvend gesprek over huidige situatie, uw gewenste situatie en hoe wij een traject voor u kunnen vormgeven om daarheen te groeien. Dit kunt u zowel telefonisch als via het contactformulier doen.