Ik, mezelf en de groep

Inhoud

Persoonlijke effectiviteit, communicatie en interactie zijn nauw met elkaar verweven. Communicatie is het middel waarmee interactie plaatsvindt en waarin interactie zichtbaar wordt. In een interactieproces zijn minimaal twee mensen betrokken. In onze dagelijkse praktijk in het werken met groepen bijna altijd meer. Dit maakt de wijze van beïnvloeding minder duidelijk. Beïnvloeding kan dermate subtiel en zo snel opeenvolgend gebeuren, dat het soms nauwelijks zichtbaar is. Maar, het is onmogelijk niet te beïnvloeden. En we beïnvloeden altijd met een doel. Laten we het dan maar zo effectief mogelijk doen.

 

Inschrijven

Ik, mijzelf en de groep

€ 145,00


Doel

Leerkrachten die door ‘naar zichzelf te kijken’ en stil te staan bij hun eigen handelen hun persoonlijke en professionele effectiviteit willen vergroten

Doelgroep

Leerkrachten die zichzelf serieus nemen, zichzelf in bepaalde mate zijn ‘tegengekomen’ en meer willen gaan handelen vanuit de eigen kracht en authenticiteit. Leerkrachten die door ‘naar zichzelf te kijken’ hun persoonlijke en professionele effectiviteit willen verhogen.

Kosten

De deelnamekosten voor deze dag bedragen 145 euro.

Dit is inclusief een cursusmap en aanvullende literatuur.


Duur

1 hele dag met een lunchpauze.

Aantal deelnemers

Het minimale aantal deelnemers voor deze praktische en handelingsgerichte trainingsdag is 16.

 

In-company trainingen zijn mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.

Het is ook mogelijk deze dag op locatie aan te bieden.

Certificaat

Deelnemers ontvangen het certificaat ‘Ik, mezelf en de groep’

Voor deze cursus is registratie bij het RegisterLeraar aangevraagd.