Over de Online Academy

Online Academy is het online leerplatform van THEMA-spelen met gedrag voor professionals binnen het werkveld bewegen, onderwijs en sport. 

Bij Online Academy vind je online trainingen gericht op het verbeteren van beweeggedrag die zorgen voor betere prestaties en meer werkplezier.
Waarom

Je bent werkzaam in het onderwijs, sport of de kinderopvang en je wilt jezelf scholen op het gebied van het verbeteren van beweeggedrag dan kan je uitstekend terecht bij de THEMA Online Academy.

Wat

De Academie biedt de volgende cursussen aan:

Motorisch leren

Inzichten in lesgeven in bewegen

Bewegingsonderwijs met kleuters

Executieve functies in bewegingssituaties

Leerlijnen

Modaliteiten in de bewegingscontext

Van elke cursus is een gratis demo beschikbaar.


Flipboek - cursussen


Op elk moment kun je in eigen tempo op elke computer of telefoon studeren. Met volop praktijkopdrachten en mogelijkheden voor contact met studiegenoten, docenten en andere vakexperts.

De cursussen staan vol met filmbeelden, voorbeelden, discussiemogelijkheden en gelegenheden tot verdieping. Uiteraard kun je ook vanuit de online leeromgeving de vragen die je hebt stellen.

Hoe

Dat is heel makkelijk, klik op de deze link, klik bij demo's op aanvragen en je hebt direct toegang tot de gratis demo's.

Ben je geïnteresseerd dan kun je een cursus aanschaffen.

Demo's of cursussen?

Bij categorieën kun je selecteren of je de cursussen of de demo's wilt bekijken.Meer informatie of vragen?                             Kunnen we helpen?

Theo de Groot

06 81 40 68 89


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.